ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούτε ο Λεκαβίτσιους στα φιλικά της Κύπρου

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Λούκας Λεκαβίτσιους βρίσκεται στις τελικές επιλογές του Νταΐνιους Αντομάιτις για τα παιχνίδια της Λιθουανίας, κάτι που σημαίνει πως ο 24χρονος γκαρντ θα απουσιάσει από τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Κύπρο.

Ακόμη μια απουσία επιβεβαιώθηκε για τον Παναθηναϊκό για το προσεχές διάστημα της προετοιμασίας. Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/9) η λιθουανική ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τελικές επιλογές του Νταΐνιους Αντομάιτις για τους αγώνες με Κροατία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι μεταξύ των δώδεκα παικτών που θα παλέψουν για το "δύο στα δύο" της Λιθουανίας και την εξασφάλιση της παρουσίας στην Κίνα το επόμενο καλοκαίρι. Γεγονός που σημαίνει πως ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον 24χρονο γκαρντ για τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι οι προπονήσεις στη "λιέτουβα" ξεκινούν την Παρασκευή (7/9).

Πέραν των διεθνών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα παιχνίδια με Σερβία και Γεωργία λοιπόν, απών από τα φιλικά που θα δώσει το "τριφύλλι" στην Κύπρο (με ΑΕΚ, Μακάμπι και Χίμκι) θα είναι κι ο αριστερόχειρας γκαρντ. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται να προκύψει κλήση του ΝτεΣον Τόμας για την Team USA .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ