ΗΠΑ

Υποψήφιος για την Team USA ο ΝτεΣον Τόμας

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΝτεΣον Τόμας ενημερώθηκε πως βρίσκεται στα ραντάρ της Team USA για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, αναμένοντας πλέον τις κλήσεις του Τζεφ Βαν Γκάντι για να δει αν θα φορέσει τη φανέλα των ΗΠΑ.

Αυξημένες πιθανότητες να δώσει το "παρών" στα δύο επόμενα παιχνίδια της Team USA απέναντι σε Ουρουγουάη (14/9) και Παναμά (17/9) έχει ο ΝτεΣον Τόμας!

Η πλευρά του φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει ενημερωθεί πως ο παίκτης βρίσκεται στα υπ' όψιν του Τζεφ Βαν Γκάντι για τα δύο επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίχως όμως να έχει φτάσει ακόμη στα χέρια του η επίσημη πρόσκληση. Με δεδομένο πάντως πως η προετοιμασία της αμερικανικής ομάδας θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πολύ σύντομα.

Ενδεχόμενη παρουσία του στην προετοιμασία της Team USA θα είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία στιγμή για τον ίδιο, την ώρα που ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ αναμένεται να στηριχθεί ξανά σε παίκτες που αγωνίζονται είτε στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης είτε στη G-League -δεδομένου ότι τα αστέρια του ΝΒΑ δεν είναι διαθέσιμα, παρά μόνο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αν τελικά ο ΝτεΣον Τόμας δει το όνομά του μεταξύ των επιλογών του Τζεφ Βαν Γκάντι, τότε θα χάσει μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Πορταριά του Πηλίου, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει το "τριφύλλι" στην Κύπρο απέναντι σε ΑΕΚ, Χίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ