ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κιλπάτρικ: "Ανυπομονώ να παίξω μαζί με τον Καλάθη"

Κιλπάτρικ: "Ανυπομονώ να παίξω μαζί με τον Καλάθη"

Ο Σον Κιλπάτρικ έλαμψε στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο, όμως, να τονίζει πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός στο ντεμπούτο του Σον Κιλπάτρικ πήρε δια... περιπάτου τη νίκη ( 87-62) επί της Κύμης και ο Αμερικανός γκαρντ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Baskert League μίλησε για τις πρώτες τους εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

"Ακόμα προσαρμόζομαι. Ξέρω πως έχω να μάθω πολλά ακόμα. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη. Ήταν η πρώτη φορά από τον Ιούλιο που αγωνίστηκα σε επίσημο παιχνίδι και προσπαθώ να προσαρμοστώ", δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Αμερικανός περιφερειακός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Σον Κιλπάτρικ εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί μαζί με τον Νικ Καλάθη στο ματς με την Ζάλγκιρις (18/1): "Θα είμαι. Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Είναι σίγουρο πως υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, θα είμαστε έτοιμοι".

Τέλος, ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε πως "μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά. Έχουμε μία νέα ταλαντούχα ομάδα και το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε. Όλοι δουλεύουν σκληρά. Υπάρχουν νεαροί παίκτες, όπως ο Γιώργος (σ.σ. Καλαϊτζάκης) και του λέω πως πρέπει να μαθαίνει και να βελτιώνεται".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ