ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: Λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί με Μπάγερν και Γκραν Κανάρια

Σπανούλης: Λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί με Μπάγερν και Γκραν Κανάρια
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης θα υποβληθεί σε εξετάσεις στον λαβωμένο του δεξιό αστράγαλο στην Αθήνα, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι εναντίον του για να αγωνιστεί κόντρα σε Μπάγερν (19/3) και Γκραν Κανάρια (21/3).

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα σε Μπάγερν (19/3) και Γκραν Κανάρια (21/3) στην τελευταία "διαβολοβδομάδα" της κανονικής περιόδου της EuroLeague .

O αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στα μέσα της δεύτερης περιόδου του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και αποχώρησε με διάστρεμμα, αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι την δεδομένη στιγμή η συμμετοχή του στους δύο επόμενους αγώνες των "ερυθρόλευκων" - και κυρίως στον αγώνα με την Μπάγερν - πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σε περίπτωση που τελικά ο Σπανούλης δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε αναμένεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Μπριάντε Γουέμπερ και Βαγγέλη Μάντζαρη, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να περάσει αρκετή ώρα σε θέση σούτινγκ γκαρντ και ο Αξέλ Τουπάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ