Σφαιρόπουλος: "Πρωταγωνιστές σε όλες τις διοργανώσεις"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, ζήτησε χρόνο μέχρι να βρεθεί ομοιογένεια και αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς στόχους που θα έχουν και φέτος οι "ερυθρόλευκοι".

Οι πρώτες... προγραμματικές δηλώσεις έγιναν στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποίησαν το πρωί ανοιχτή προπόνηση για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δίνει πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και εν συνεχεία να μιλάει για τη χρονιά που πέρασε, τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και φυσικά τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίοι είναι φυσικά ίδιοι και απαράλλακτοι. Πρωταγωνιστικοί...

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε:

Για τους Αγγελόπουλους και τους στόχους του Ολυμπιακού:

"Τους ευχαριστώ και φέτος, κάνανε ότι χρειάζεται για να φέρουμε τους παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι μαζί ετοιμοπόλεμοι. Εχουμε ελλείψεις. Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να πρωταγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει”.

Για τη δεύτερη χρονιά με το συγκεκριμένο σύστημα της EuroLeague:

"Το ότι φτάσαμε πέρυσι μέχρι τον τελικό, σημαίνει ότι κάναμε πολλά πράγματα καλά. Μας λυπεί που δεν κατακτήσαμε την EuroLeague αλλά δεν γίνεται να το κάνεις κάθε φορά. Έχουμε την τεχνογνωσία, ελπίζω να έχουμε και υγεία ώστε να έχουμε όλα τα πολεμοφόδια έτοιμα. Είναι μία πολύ απαιτητική EuroLeague, μετράει πολύ η διάρκεια, αλλά τα ξέρουμε όλα αυτά".

Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω του Ευρωμπάσκετ:

"Δεν μπορώ να πω ότι μου δένει τα χέρια, αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Είναι θετικό ότι έχω δουλέψει με όλους τους Ελληνες στο παρελθόν και ότι ξέρουν τι ζητάω και πως δουλεύω. Ακόμα και τον Μπόγρη τον είχα παίκτη για μία χρονιά στο παρελθόν. Αυτοί που μας λείπουν είναι οι δύο ξένοι διεθνείς, ο Τιλί και ο Στρέλνιεκς. Είναι καλό το ότι έχουμε και τους Αμερικανούς από την αρχή μαζί. Αυτό που απομένει είναι να βρούμε ομοιογένεια, επειδή έχουμε αλλάξει αρκετά τους ξένους της ομάδας. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε".

Για τη διατήρηση του ελληνικού κορμού:

"Ο βασικός κορμός είναι μία μεγάλη επιτυχία στη διοίκηση. Για να κρατήσεις όλους αυτούς τους παίκτες, σημαίνει ότι τα συμβόλαιά τους ανεβαίνουν. Όταν έχεις ένα βασικό κορμό, αυτό σημαίνει ότι πληρώνεις παραπάνω και αυτό κοστίζει παραπάνω σε μία ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχει μία ομάδα βασικό κορμό, γιατί ξέρουν όλη τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία. Ειδικά οι συγκεκριμένοι Έλληνες, που είναι παίκτες-νικητές, ξέρουν να κερδίζουν και να κατακτούν τίτλους".

Για την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ:

"Τον πίστευα εξ αρχής και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα φέτος".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η πλάκα του Αντώνη Κανάκη δεν είναι για γέλια

Αφού αναρωτιόμαστε για τα όρια της χιούμορ, ας αναρωτηθούμε και για τα όρια της απόλυτης ελευθερία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS