ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Σίμονς

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Σίμονς

Στη δεύτερη μεταγραφή του προχώρησε ο Ολυμπιακός που απέκτησε τον Σέντρικ Σίμονς. Ο Αμερικανός σέντερ (με το βουλγάρικο διαβατήριο) προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Σίμονς είναι 27 χρονών και έχει ύψος 2.08. Βρισκόταν εδώ και χρόνια στο στόχαστρο του Ολυμπιακού από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Έκτοτε αγωνίστηκε στην ισπανική Εστουντιάντες και την ιταλική Μπρίντιζι.

Αποφοίτησε από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ και αγωνίστηκε στους Χόρνετς, στους Καβαλίερς, στους Μπουλς και στους Κινγκς.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2010-2011 είχε 12.2 πόντους (52% στα δίποντα), 9.8 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα, αφήνοντας τα διαπιστευτήρια του στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Θεωρείται ένας ψηλός που παίζει πολύ καλά το pick-n-roll, είναι καλός ριμπάουντερ/μπλοκέρ και έχει γρήγορα πόδια.

Πέρσι είχε 9.4 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1.7 κοψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Μπρίντζι, από όπου και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, πληρώνοντας το σχετικό buy-out στο συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήδη έχουν αποκτήσει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ στη θέση του Πέρο Άντιτς, ενώ τώρα ο Σίμονς αναμένεται να παίξει το ρόλο του 3ου ψηλού, αντικαθιστώντας τον Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Πάρτε μια γεύση από τον Σίμονς

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ