ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλος:"Ο Σπανούλης είναι παιχταράς"

Αγγελόπουλος:"Ο Σπανούλης είναι παιχταράς"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. "Είναι παιχταράς" είπε και εξήγησε γιατί αυτός κι ο αδερφός του Παναγιώτης τον θέλουν στον Ολυμπιακό. Τι λέει ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις

Ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε όλο το χρονικό των επαφών που είχε με τον Χάινς και στρέφει, πλέον, το ενδιαφέρον του στον Βασίλη Σπανούλη. Το τι θα γίνει με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη είναι, πλέον, το μοναδικό ζητούμενο στον Πειραιά. Όπως είπε, άλλωστε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, "ο Σπανούλης είναι παιχταράς"!

'Οπως αποκάλυψε το ΦΩΣ, στη συζήτηση που είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7-όπως ήταν φυσικό- υπήρξε εκτενής αναφορά στην υπόθεση Σπανούλη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που πήρε τον λόγο, ήταν κατηγορηματικός για την αξία του αρχηγού των "ερυθρολεύκων" : " Πήρε ένα τρελό συμβόλαιο και ο Βασίλης τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι παικταράς και μας βοήθησε απίστευτα να πετύχουμε το ριπίτ! Κρατάει τα κλειδιά της ομάδας μας, τον θέλουμε α συνεχίσουμε μαζί το όραμα μας, να ξαναπάρουμε την Ευρωλίγκα. Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίζουμε την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, όσον αφορά το συμβόλαιο που θα πρέπει να φτιάξουμε”.

Ανάλογες ήταν οι δηλώσεις που έκανε και μετά στους δημοσιογράφους, αλλά είναι ενδεικτικό των προθέσεων των Αγγελόπουλων, εν όψει των διαπραγματεύσεων με τον Σπανούλη.

Αλλά και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προ ημερών, δήλωνε στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal της Σερβίας: " Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Τον Σπανούλη θέλουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Αθήνα"

Φυσικά, άλλο οι επιθυμίας κι άλλο οι ... διαπραγματεύσεις. Όταν ξεκινήσουν, θα έχουμε και τις ενδείξεις για το αν ο Ολυμπιακός και ο Σπανούλης συνεχίσουν μαζί τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ