ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τουπάν, αμφίβολος με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τουπάν, αμφίβολος με Παναθηναϊκό

Ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (18/11, 18:00) είναι αμφίβολη, ενώ το "παρών" στο ΣΕΦ το Σάββατο έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό (18/11) στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στο δεύτερο "αιώνιο" της ντέρμπι της σεζόν είναι αμφίβολη.

Ο Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ στην προπόνηση του Σαββάτου (17/11) της ομάδας του χτύπησε στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της όποιας ζημιάς. Η συμμετοχή του Αξέλ Τουπάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί την Κυριακή (18/11), ενώ στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ θα βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο 26χρονος φόργουορντ χτύπησε στο γόνατο στο ματς με την Φενέρμπαχτσε , αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ο Κώστας Παπανικολάου συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του και θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ το Σάββατο (17/11) στο ΣΕΦ βρέθηκαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας τους συνηθίζουν να δίνουν το "παρών" στο φαληρικό στάδιο και αυτό έπραξαν για ακόμα μία φορά.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ