ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οστικό οίδημα ο Μπόλντγουιν

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες. Διάταση πρώτου βαθμού στο αριστερό γόνατο ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Δίχως τον Γουέιντ Μπόλντγουιν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό του, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα κεφαλής 2ου και 3ου μεταταρσίου δεξιού άκρου ποδός, γεγονός που συνεπάγεται την απουσία του από την δράση για επτά με δέκα ημέρες, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στο απουσιολόγιο των ερυθρολεύκων βρίσκεται επίσης το όνομα του Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο 18χρονος φόργουορντ υπέστη διάταση πρώτου βαθμού έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο, τραυματισμός που θα τον κρατήσει στα "πιτς" για μερικές ημέρες. Αυτό συνεπάγεται πως δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" ούτε στο παιχνίδι του Κυπέλλου της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά (21/9, 17:00).

Εξάλλου, στις προπονήσεις της ομάδας μπήκε από την Παρασκευή (20/9) ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, για να ολοκληρώσει το φετινό παζλ. Ο βασικός σέντερ των ερυθρολεύκων είχε έξτρα άδεια λόγω της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ