ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Μέσα ο Αγραβάνης, "ανάσες" για Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Μέσα ο Αγραβάνης, "ανάσες" για Πρίντεζη

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα πάρει την θέση του Γιώργου Πρίντεζη στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League υποδέχεται τον Πανιώνιο (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και για πρώτη φορά ύστερα σχεδόν από έναν χρόνο θα έχει στην δωδεκάδα του τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλησε να δώσει "ανάσες" στον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στις17 Νοεμβρίου του 2017 και παρότι η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, αποδείχθηκε πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης απέναντι στον Πανιώνιο θα επιστρέψει στα παρκέ ύστερα από 358 ημέρες απουσίας, καθώς είχε αγωνιστεί για 6:37 στο παιχνίδι με τον Κόροιβο (3/12/17).

Ο 24χρονος το τελευταίο διάστημα είχε ανεβάσει "στροφές", ακολουθούσε το πρόγραμμα της ομάδας του και όλα έδειχναν πως στην 7η "στροφή" της Basket League θα ήταν στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως τελικά συνέβη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ