ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Αγραβάνης επιστρέφει κατά 95% κόντρα στον Πανιώνιο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο δεξί γόνατο, ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Η ώρα της επιστροφής πλησιάζει για τον μεγάλο άτυχο του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν. Έπειτα από 11 και πλέον μήνες ο Δημήτρης Αγραβάνης βρίσκεται πολύ κοντά στην επάνοδό του στα γήπεδα, καθώς σύμφωνα με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και το Sport24 Radio 103,3 την προσεχή Δευτέρα (26/11, 19:00) θα αγωνιστεί " κατά 95%" στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αγραβάνης είχε τραυματιστεί αρχικά στις 17 Νοεμβρίου 2017 στο δεξί γόνατο, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την EuroLeague. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχε υποστεί ρήξη χιαστού , με αποτέλεσμα να χρειαστεί εγχείρηση και να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα χρόνο.


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ