ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (1/11), αφού δοκιμάζεται στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague .

Το έργο των "ερυθρόλευκων" είναι εξ ορισμού δύσκολο κόντρα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτό που το κάνει δυσκολότερο βέβαια είναι οι απουσίες των Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάνις Στρέλνιεκς , οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι δεν έχει περιθώριο για να μένει στις απουσίες, σκοπεύοντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, η οποία από την πλευρά της αναμένεται να έχει εκτός απροόπτου στην 12αδα τον Νικίτα Κουρμπάνοφ, ο οποίος απουσίασε από τους δύο τελευταίους αγώνες της λόγω ασθένειας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι (22:00), με τη Μακάμπι να ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη, αφού έπειτα από 4 αγώνες έχει ρεκόρ 1-3, και τους Καταλανούς να θέλουν να διευρύνουν το σερί τους στην ΕuroLeague στις 3 σερί νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός (19:00)

Μπασκόνια - Νταρουσάφακα (19:30)

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν (19:45)

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ