ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Δεν σκέφτομαι μεταγραφή, θέλω κόσμο με την Μπαρτσελόνα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμένος επειδή "έκανα τόσο δρόμο και δεν μου κάνατε ούτε μία ερώτηση", ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε ασίστ στον κόσμο του Ολυμπιακού για να γεμίσει το ΣΕΦ στο ματς με τη Μπαρτσελόνα.

Δεν είχε πολλά πράγματα να πει ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Κύμης για την 15η αγωνιστική της Basket League 2018/19. Αφού πρώτα εξήγησε στην κάμερα της COSMOTE TV πως δεν σκέφτεται αυτό που σκέφτονται οι φίλοι της ομάδας του, τη μεταγραφή παίκτη δηλαδή, στάθηκε στη σημασία να είναι το ΣΕΦ γεμάτο το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου προβληματισμένος επειδή " έκανα τόσο δρόμο και δεν μου κάνατε ούτε μία ερώτηση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Δεν σκέφτομαι μεταγραφή, σκέφτομαι το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό να κάνεις καλή εμφάνιση πριν από έναν μεγάλο αγώνα για την EuroLeague. Την Πέμπτη έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να σουτάρουμε καλύτερα, συνολικά όμως κάναμε καλή δουλειά. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε μία μέρα. Το ματς της Πέμπτης είναι μεγάλο για εμάς και ελπίζω ο κόσμος να μας βοηθήσει, όπως κάνει κάθε φορά που έρχεται με ενέργεια. Μπορώ να σκεφτώ αρκετούς αγώνες που κερδίσαμε εξαιτίας του κόσμου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ