ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Βρήκε ξανά τη λαλιά του ο Βασιλακόπουλος"

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Βρήκε ξανά τη λαλιά του ο Βασιλακόπουλος"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου για το ζήτημα της διαιτησίας και ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 Παντελής Διαμαντόπουλος μετέφερε τις αντιδράσεις των ερυθρόλευκων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως βάσει προκήρυξης δεν προβλέπεται η παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στην... αντεπίθεση διατηρώντας ψηλούς τόνους, όπως προκύπτει από τη θέση τους που μετέφερε από τον Sport24 Radio 103,3 o Παντελής Διαμαντόπουλος.

"Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρήκε την λαλιά του ύστερα από ένα μήνα. Αυτά που λέει προκαλούν μόνο γέλιο. Το να μιλάει αυτός για νόμους και κανόνες μας ξεπερνάει. Ο άνθρωπος δηλαδή που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και φεύγει από το γραφείο σαν φυγάς", αναφέρει η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα αγωνίζονται σε ματς που σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου, αλλά και σε οποιοδήποτε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές, ενώ έχει ενημερώσει για τη θέση της τη ΕΟΚ και την ΚΕΔ με εξώδικη γνωστοποίηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ