ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ και ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές στην Basket League με βάση τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς που υπάρχουν στην ελληνική διαιτησία.

Για σεβασμό στις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας έκανε λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας το ζήτημα που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ τόνισε ότι δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό, όμως ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε ότι δεν προβλέπονται.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην ΕΡΤ:

"Κοιτάξτε, δεν έχουμε απόλυτη αρμοδιότητα σε αυτό. "οποιος δεν παει καλα, ψάχνει να μεταθέσει τις ευθύνες. Δεν προβλέπονται ξένοι διαιηττές, να σεβαστούμε τις προκυρήξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας. Αυτά που λένε κάποιοι... Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε καλούς διαιτητές. Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στην διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτηση και αυτή έχει την αρμοδιότητα".

Photocredits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ