ΜΠΑΣΚΕΤ

Γι' αυτό τιμωρήθηκαν οι Αγγελόπουλοι

Γι' αυτό τιμωρήθηκαν οι Αγγελόπουλοι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του πέμπτου παιχνιδιού της σειράς των τελικών της σεζόν 2017-18 είχε επιτεθεί στην ΕΟΚ και στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και για αυτό τον λόγο οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον πέμπτο αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League της σεζόν 2017-18 οδήγησε στην τιμωρία του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου από τον Αθλητικό Δικαστή .

"Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο για τον σκανδαλώδη ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά, Μάνου. Όλοι μαζί πέτυχαν την αποστολή τους.

Η προκλητική παρανομία της ΕΟΚ η οποία αγνοεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εκπέμπει μπόχα και δυσωδία και προκαλεί αηδία", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία δόθηκε συνέχεια στην κόντρα των "ερυθρολεύκων" με την ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη και ατιμώρητη από τον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος - όπως διαβάσατε και νωρίτερα - αποφάσισε μεταξύ άλλων πως "επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ