Πρόστιμο του Αθλητικού Δικαστή σε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο τους αδελφούς Αγγελόπουλους για προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ.

Το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος για τις δηλώσεις που είχαν κάνει εναντίον των διαιτητών και της ΕΟΚ. Αυτό αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος επέβαλλε αρχικά χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και ακολούθως από 2.000 ευρώ πρόστιμο στον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η απόφαση:

"71/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος  εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον  του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.

2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

69/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και

2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις  από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο".

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκαν  για την ανακοίνωση της ομάδας τους μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League της σεζόν 2017-18. "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλο για τον σκανδαλώδη ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά, Μάνου. Όλοι μαζί πέτυχαν την αποστολή τους.

Η προκλητική παρανομία της ΕΟΚ η οποία αγνοεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εκπέμπει μπόχα και δυσωδία και προκαλεί αηδία", ανέφερε η ανακοίνωση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα

Μπορεί να αρχίσει να επιβεβαιώνεται από το σημερινό κιόλας επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ