ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Το Ολυμπιακός - Βίσλα θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Βίσλα Κρακοβίας (9/10, 18:00) για την EuroLeague γυναικών θα έχει ως έδρα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα αρχίσει ο Ολυμπιακός την πορεία του στην EuroLeague γυναικών της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, η πρώτη αναμέτρηση με την Βίσλα Κρακοβίας (9/10, 18:00) για την προκριματική φάση της EuroLeague γυναικών θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και όχι στο κλειστό της Γλυφάδας.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εάν η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη αποκλείσει την Βίσλα στους διπλούς αγώνες που θα γίνουν στις 9 και 12 Οκτωβρίου θα προκριθούν αυτομάτως στην φάση των ομίλων, όπου βρίσκονται ήδη η Εκατερίνενμπουργκ, η Ντιναμό Κουρσκ, η Φενέρμπαχτσε, η Πράγα, η Σοπρόν, η Μπουρζ, η Σκίο και η Αβενίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, η πρώτη αναμέτρηση με την TS Wisla Krakow την Τρίτη (09/10), με ώρα έναρξης 18:00, για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ.".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ