ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ΣΕΦ ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Βίσλα!

Στο ΣΕΦ ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Βίσλα!

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Βίσλα Κρακοβίας στις 9 Οκτωβρίου, για την προκριματική φάση της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα προκριματικά της EuroLeague γυναικών και όλα δείχνουν ότι θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στον πρώτο αγώνα. Βλέπετε, το πρώτο από τα δύο παιχνίδια με την Βίσλα Κρακοβίας, στις 9 Οκτωβρίου (18:00), θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Το δέκα το κακό" του Sport24 Radio 103,3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος, οι "ερυθρόλευκες" θα δώσουν στο φαληρικό στάδιο το πρώτο τους παιχνίδι με την πολωνική ομάδα, ένα γήπεδο που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ως έδρα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά τρεις ημέρες αργότερα στην Κρακοβία (12/10, 19:30).

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο (3/10, 18:45) το τελευταίο του φιλικό πριν από τις δύο αναμετρήσεις με την Βίσλα, με αντίπαλο τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα. Εκεί ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα με πλήρες ρόστερ, με εξαίρεση την τραυματία Ρίτα Ρασίντ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ