ΗΡΑΚΛΗΣ

Επίσημο: Στον Ηρακλή ο Σκάιλερ Μπόουλιν

Επίσημο: Στον Ηρακλή ο Σκάιλερ Μπόουλιν

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκάιλερ Μπόουλιν, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Γερμανία με τα χρώματα της Βούρτσμπουργκ.

Τη φανέλα του Ηρακλή θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σκάιλερ Μπόουλιν (31, 1μ90), ο οποίος άνοιξε τον χορό των ανακοινώσεων για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Γερμανία με τα χρώματα της Βούρτσμπουργκ, στην οποία πέρσι είχε 11.2 πόντους (με 44.8% στα τρίποντα), 3.9 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά αγώνα.

" Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Σκάιλερ Μπόουλιν (Skyler Bowlin) για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γηραιός, ο οποίος έχει ξεκινήσει να "τρέχει" τον σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν.

Το μείζον βέβαια για τον Ηρακλή είναι πως κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του δύο σημαντικά "γρανάζια" της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά και τον Ολίβιε Χάνλαν, που θα συνεχίσουν για ακόμη ένα χρόνο στο Ιβανώφειο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ