ΑΕΚ

Παρέμβαση Κοντονή για το Άρης - ΑΕΚ

Παρέμβαση Κοντονή για το Άρης - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τα μικρής έκτασης επεισόδια και η προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, στο Άρης - ΑΕΚ οδήγησαν τον Σταύρο Κοντονή να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα ασχοληθεί προσωπικά με όσα έγιναν στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το ντέρμπι διεκόπη προσωρινά πριν την έναρξη του β' δεκαλέπτου , λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των γηπεδούχων.

Η ενημέρωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού αναφέρει: " Ζητήθηκαν σήμερα από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή το φύλλο αγώνα του χθεσινού παιχνιδιού play off της Basket League Άρης – ΑΕΚ, οι εκθέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, του παρατηρητή του ΕΣΑΚΕ και του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, καθώς και το βίντεο του αγώνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πόσο συντρέχει περίπτωση εφαρμογής διατάξεων του Ν. 4326/15 αναφορικά με την επιβολή κυρώσεων για φαινόμενα βίας".

Αυτό που πάντως τόνιζαν από την πλευρά του Υπουργείου είναι ότι δεν προτίθενται να αποτελούν τον μπαμπούλα σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά θα πρέπει οι ίδιες οι διοργανώτριες Αρχές να προστατεύουν το προϊόν τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ