ΑΡΗΣ

"Θα πεθάνετε εδώ απόψε!"

"Θα πεθάνετε εδώ απόψε!"

Οι διαιτητές του χθεσινού (19/05) προημιτελικού στο "Nick Galis Hall", Γκόντας, Μάνος και Ταβουλαρέας, ανέφεραν όσα σημειώθηκαν στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον Άρη είναι όσα σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα του χθεσινού (19/05) Game 3 της προημιτελικής σειράς των playoffs με την ΑΕΚ, που διεκόπη πριν από την έναρξη της δεύτερης περιόδου .

Αναλυτικά, όσα κατέγραψαν οι διαιτητές στον τρίτο προημιτελικό

"Ακριβώς μετά το εναρκτήριο τζάμπολ οπαδοί τη Α ομάδας (Άρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεκάδες ρολά ταμειακής και ένα κουτάκι μπύρας (γεμάτο). Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

2.19’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Άρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρα- 1.47’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου, οπαδοί της ομάδας Α (Άρης), φώναζαν εν χορώ το σύνθημα "Κάτσε καλά πουτ… γιε" -8’’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Άρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μπουκάλι με νερό.

-2" πριν η λήξη της Α περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Άρης) φώναζαν "Γαμ… και βία στη διαιτησία", στο ίδιο χρονικό σημείο οι οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), που βρίσκονταν στις πολυθρόνες ακριβώς απέναντι στη γραμματεία, μας έφτυσαν, μας απείλησαν, με τη φράση "Θα πεθάνετε εδώ απόψε μ…να".

Ακριβώς μετά τη λήξη της Α’ περιόδου έπεσαν εντός αγωνιστικού χώρου δεκάδες κέρματα, έξι μπουκαλάκια νερό, εκ των οποίων ένα χτύπησε τον Α’ διαιτητή στο στομάχι. Ένα ποτήρι καφέ χτύπησε το Γ διαιτητή στο στήθος. Κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κατά την έξοδό μας πρόσωπο, που ήταν επιφορτισμένο με τη φύλαξη του διαδρόμου, προσπάθησε να κλωτσήσει τον Α διαιτητή, χωρίς επιτυχία. Κατά την παραμονή μας στα αποδυτήρια ενημερώσαμε τους παράγοντες του Άρη, ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν ρίψεις αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά. Έτσι και ξεκίνησε η Β’ περίοδος. 9.39’ πριν τη λήξη της Β’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Άρης) φώναζαν εν χορώ το σύνθημα "Άρη γ…α του δικέφαλου τη μάνα".

Με την έναρξη της Δ’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδα (Άρης) φώναζαν εν χορώ "Είναι πουτ… του Ξηροκώστα η μάνα". Σε αυτό το σημείο έγινε η πρώτη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. -1,27’ πριν τη λήξη της Δ ‘ περιόδου επαναλήφθηκε το ίδιο σύνθημα από τους ίδιους οπαδούς και έγινε δεύτερη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ