ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Όσκαρ ατυχίας για τον Βινς Χάντερ

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο -μακράν του δεύτερου- κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν, αποχώρησε από το ματς με τον Παναθηναϊκό με τραυματισμό στη μέση που μοιάζει αρκετά σοβαρός (VIDEO).

H AEK διασύρθηκε στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19 από τον Παναθηναϊκό, η εικόνα της ήταν πολύ άσχημη το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όμως 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Λούκα Μπάνκι ένιωσε ακόμη έναν έντονο πονοκέφαλο καθώς ο Βινς Χάντερ τραυματίστηκε στη μέση για να μείνει για αρκετά λεπτά στο παρκέ πριν τον κουβαλήσουν οι άνθρωποι της ομάδας του στα αποδυτήρια.

Ο Αμερικανός σέντερ που είναι φέτος ο κορυφαίος της ΑΕΚ (έχει 17.6 πόντους με 63% στα δίποντα και 62% στις βολές, 7.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.1 κοψίματα ανά 27 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League) πάλεψε απέναντι στον Παναθηναϊκό και είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, όμως στην τελευταία επίθεση των κιτρινόμαυρων έπεσε άτσαλα στο παρκέ, αμέσως σήκωσε τη φανέλα του δείχνοντας χαμηλά στην πλάτη, έμεινε ανήμπορος να κουνηθεί για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια πήγε χωρίς τις δυνάμεις του στα αποδυτήρια.

Μένει να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί με τον 24χρονο ψηλό, που έχει έναν μυϊκό σπασμό και θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Ευχή όλων να μην είναι κάτι που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός δράσης, καθώς ο Λούκα Μπάνκι δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Βασίλη Καββαδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ