ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ντελρόι Τζέιμς που αποχωρεί από την Τουρκία

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντελρόι Τζέιμς δεν ήταν χαρούμενος στην Τουρκία, η ΑΕΚ τον προσέγγισε και όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ στην Ελλάδα είναι θέμα ημερών.

Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντελρόι Τζέιμς, που προσπαθεί να αποδεσμευθεί από την τουρκική Γκαζιαντέπ για να γυρίσει στην Αθήνα και να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Ο 31χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League δεν ήταν ευχαριστημένος στην Τουρκία, οι παράγοντες της ΑΕΚ (που αρχικά έψαχναν καθαρό σέντερ) ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και όλα δείχνουν πως άμεσα θα ανακοινώσουν την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Τζέιμς έχει ύψος 2μ.03, ενώ πέρυσι είχε 8.8 πόντους με 50% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 70% στις βολές μαζί με 4.4 ριμπάουντ 1.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά 22 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Με τον Εξέιβιερ Ρατάν-Μέις να έχει ήδη αποχωρήσει και τον Τάιλερ Ρόμπερσον να έχει απογοητεύσει, οι παράγοντες της ομάδας έψαχναν έναν καλό γκαρντ και έναν ακόμη ψηλό. Ο Τζέιμς θα γεμίσει την φροντ-λάιν και τώρα μένει να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα αποκτηθεί και θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την περιφερειακή γραμμή. Ο Τζόρνταν Θίοντορ αρέσει, είναι γκαρντ που μπορεί να κάνει τη διαφορά, προς το παρόν όμως περιμένει πρόταση από ομάδα της EuroLeague και γι' αυτό στην ΑΕΚ κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ