FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: To ξέσπασμα και η "γαμ... αστειότητα" του Αντομάιτις

Παγκόσμιο Κύπελλο: To ξέσπασμα και η "γαμ... αστειότητα" του Αντομάιτις

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις ήταν εκτός εαυτού στην press conference μετά το φινάλε του αγώνα της Λιθουανίας με τη Γαλλία. Το "γαμ... αστειότητα" που ακούστηκε δις από το στόμα του και η ατάκα για μηδενικό σεβασμό στους παίκτες του. Ένσταση από τη Λιθουανία.

Στη Λιθουανία βράζουν εδώ και δύο περίπου ώρες. Από την στιγμή δηλαδή που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τη Γαλλία, που οριστικοποίησε τον αποκλεισμό από την οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Νταΐνιους Αντομάιτις και οι παίκτες του είναι σε έξαλλη κατάσταση, με τον προπονητή της "λιέτουβα" να ξεσπάσει στη διάρκεια της press conference.

" Γιατί με ρωτάτε για τους διαιτητές; Είναι γαμ... αστειότητα αυτό που γίνεται. Αυτό δεν είναι το μπάσκετ. Γιατί έχουν το instant replay; Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, χρειάζεται να είσαι έντιμος. Σταμάτα το παιχνίδι και πήγαινε να δεις τι έγινε. Αυτά τα παιδιά, ξοδεύουν όλο το καλοκαίρι τους, δύο μήνες χωρίς την οικογένειά τους. Εισπράττουν μηδέν δολάρια για όλο αυτό. Ο μεγαλύτερος σεβασμός γι αυτούς. Κάποιοι όμως δεν σέβονται το παιχνίδι. Είναι μια γαμ... αστειότητα" είπε ο -εκτός εαυτού- προπονητής της Λιθουανίας.

Παρεμπιπτόντως, η λιθουανική ομοσπονδία κατέθεσε ένσταση για την επίμαχη φάση με πρωταγωνιστή τον Ρουντί Γκομπέρ, με την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας να αναμένεται το πρωί της Κυριακής (8/9).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ