FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Καμία ανησυχία για Τέιτουμ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Καμία ανησυχία για Τέιτουμ
FIBA

Ο Τζέισον Τέιτουμ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στην τελευταία κατοχή των ΗΠΑ στο παιχνίδι με την Τουρκία, ανησύχησε τα μέλη της αμερικανικής αποστολής, αλλά δήλωσε ότι αισθάνεται ήδη καλύτερα!

Η νίκη της Team USA επί της Τουκίας ήταν οριακή και -εκτός των άλλων- περιελάμβανε ένα πρόβλημα, που προέκυψε λίγο πριν από το φινάλε της παράτασης. Ο Τζέισον Τέιτουμ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, αφού γύρισε στον αριστερό αστράγαλο στην τελευταία αμερικανική κατοχή (από την οποία προέκυψε το φάουλ και οι δύο εύστοχες βολές του Κρις Μίντλετον).

Η αρχική εικόνα (να τον μεταφέρουν υποβασταζόμενο στην άκρη του πάγκου) σκόρπισε προβληματισμό εντός της ομάδας του, γρήγορα όμως αποδείχθηκε ότι δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό. Ο ίδιος εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως αισθάνεται ήδη καλύτερα, με την Team USA να ενημερώνει πως η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Το γεγονός πάντως πως έφυγε από το γήπεδο, φορώντας κανονικά παπούτσι στο αριστερό πόδι, δείχνει ότι δεν πρόκειται για κάτι που μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης -έστω για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, κι αλλιώς τώρα ακολουθεί το πιο εύκολο παιχνίδι του ομίλου, με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ