FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός Καναδά ο Αρ Τζέι Μπάρετ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός Καναδά ο Αρ Τζέι Μπάρετ
AP PHOTO/GERRY BROOME

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας, προσθέτοντας το όνομά του στις απουσίες που θα έχει ο Καναδάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Καναδάς έμοιαζε στα χαρτιά και συγκεκριμένα όταν ανακοινωνόταν η προεπιλογή του Νικ Νερς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ως ένα από τα φαβορί για το βάθρο. Έκτοτε, πάντως, τρεις Καναδοί NBAers αποσύρθηκαν από την λίστα, αποδυναμώνοντας σημαντικά την αμερικανική ομάδα. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic ο τελευταίος εξ αυτών είναι ο Αρ Τζέι Μπάρετ.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ από το Ντιουκ που επιλέχθηκε στο Νο. 3 του Draft από τους Νιου Γιορκ Νικς, δεν σκοπεύει να παραστεί στα γήπεδα της Κίνας, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο πρόσφατο summer league του Λας Βέγκας. Πριν από τον Μπάρετ είχαν δηλώσει αδυναμία να παραστούν και οι Αντριου Γουίγκινς, Τρίσταν Τόμπσον .

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τον Καράνια, στην επίλεκτη ομάδα που θα βοηθήσει την Εθνική ΗΠΑ στην προετοιμασία, προστέθηκε άλλος ένας νεαρός. Ο λόγος για τον Τζάρεν Τζάκσον των Μέμφις Γκρίζλις.

Photo credits: AP Photo/Gerry Broome

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ