FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην προεπιλογή του Καναδά ο Μήτρου - Λονγκ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην προεπιλογή του Καναδά ο Μήτρου - Λονγκ
(AP PHOTO/RICK BOWMER)

Ο Νικ Νερς ανακοίνωσε τους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψει στην προετοιμασία του Καναδά με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέσα ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ, αλλά κι οι Αρ Τζέι Μπάρετ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Κεμ Μπιρτς και Κάιλ Γουίλτζερ.

Τις πρώτες επιλογές του για την προετοιμασία του Καναδά με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε ο Νικ Νερς . Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά επέλεξε 29 αθλητές, για αρχή, μέσω των οποίων θα καταλήξει σε αυτούς που θα δώσουν το "παρών" στην πρώτη μέρα προπόνησης στο τέλος του μήνα.

Μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στη λίστα είναι ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ ( έχει ελληνικές ρίζες ), ο Αρ Τζέι Μπάρετ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ, όπως επίσης οι Κεμ Μπιρτς, Κάιλ Γουίλτζερ, Κέβιν Πάνγκος και Μέλβιν Έτζιμ.

Ο Καναδάς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Λιθουανία, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.

Αναλυτικά η αρχική λίστα με τους "29" του Καναδά:

Γκαρντ: Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Νάικεϊλ Αλεξάντερ - Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Άαρον Μπεστ, Λουγκουέντζ Ντορτ, Μπράντι Χέισλιπ, Σάιλ Γκίλτζιους - Αλεξάντερ, Κόρι Τζόζεφ, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπαρντ, Κέβιν Πάνγκος, Φιλ Σκραμπ, Άντι Ράουτινς, Νικ Στάουσκας.

Φόργουορντ: Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Άαρον Ντόορνεκαμπ, Μέλβιν Έτζιμ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Κέλι Όλινικ, Ντουάιτ Πάουελ, Τόμας Σκραμπ, Μαριάλ Σαγιόκ, Κάιλ Γουίλτζερ.

Σέντερ: Κεμ Μπιρτς, Κρις Μπούσερ, Μπράντον Κλαρκ, Τρίσταν Τόμπσον.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ