FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος και ο Γιούλ για το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αμφίβολος και ο Γιούλ για το ματς της Ισπανίας με την Ιταλία
FIBA FIBA

Ο Σέρχιο Γιούλ θεωρείται αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα της Ισπανίας με την Ιταλία (6/9, 15:30) λόγω προβλήματος στον δεξιό καρπό.

Με δύο προβλήματα προετοιμάζεται η Ισπανία για τον αυριανό (6/9, 15:30) κρίσιμο αγώνα με την Ιταλία για την δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε στον δεξιό καρπό κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με το Ιράν και η κατάστασή του μόνο καλή δεν είναι σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

" Προς το παρόν δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτός και ο Ρούντι θα μπορέσουν να παίξουν αύριο. Νομίζω ότι αύριο θα ξέρουμε. Ο Γιούλ πονάει πολύ και παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό, επηρεάζει την κίνησή του. Μιλάμε όμως 24 ώρες πριν από την έναρξη του ματς, οπότε θα δούμε", τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, ο οποίος έχει παράλληλα και τον πονοκέφαλο με τον Ρούντι Φερνάντεθ, που έχει γυρίσει τον αριστερό αστράγαλο.

Ευτυχώς για τους Ισπανούς το χτύπημα που δέχτηκε ο Χουάν Ερνανγκόμεθ στο δεξί γόνατο δεν ήταν τίποτε το σοβαρό, συνεπώς θα παίξει χωρίς πρόβλημα την Παρασκευή.

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ