FIBA WORLD CUP

Η προεπιλογή της Ισπανίας για τα "παράθυρα" της FIBA

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς ΝΒΑερς, όπως αναμενόταν, θα παραταχθεί η Ισπανία στους πρώτους αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Μέσα ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ηταν γνωστό ότι ο Σέρχιο Σκαριόλο δεν θα περιελάμβανε στην προεπιλογή της Ισπανίας ενόψει των αγώνων κανέναν ΝΒΑερ , ενώ από την λίστα θα απουσίαζαν και τα ονόματα των Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση με την ανακοίνωση της λίστας του Ιταλού τεχνικού.

Η ισπανική ομοσπονδία δημοσίευσε την προεπιλογή ενόψει των αγώνων με την Ουκρανία (14/9) και την Λετονία (17/9), από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Πάου και Μαρκ Γκασόλ, Ουίλ και Χουάντσο Ερνάνγκομεζ, Νίκολα Μίροτιτς, Σερτζ Ιμπάκα, Ρίκι Ρούμπιο, Άλεξ Αμπρίνες, Χοσέ Καλντερόν. Σε αυτήν πάντως βρίσκονται κανονικά τα ονόματα του Σέρχιο Ροντρίγκεθ της ΤΣΣΚΑ, του Πιέρ Οριόλα της Μπαρτσελόνα και του Σάντι Γιούστα της Ρεάλ.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Ισπανών: Πάμπλο Αγκιλάρ, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Χαβιέ Μπεϊράν, Κουίνο Κολόμ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Ιλμάνε Ντιόπ, Χάιμε Φερνάντεθ, Σέρχι Γκαρσία, Τσάμπι Λόπεζ Αροστέγκι, Πιέρ Οριόλα, Οριόλ Πάουλι, Σεμπάς Σάιθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Τζοάν Σάστρε, Φραν Βάσκεθ, Σάντι Γιούστα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ