ΙΤΑΛΙΑ

Τεόντοσιτς: "Ο Ολυμπιακός ήθελε να με δώσει δανεικό σε ελληνική ομάδα"

Milos Teodosic from Serbia reacts during the EuroBasket European Basketball Championship Group B match against France in Siauliai, Lithuania, Monday, Sept. 5, 2011. France won the match 97-96. (AP Photo/Petr David Josek)
Milos Teodosic from Serbia reacts during the EuroBasket European Basketball Championship Group B match against France in Siauliai, Lithuania, Monday, Sept. 5, 2011. France won the match 97-96. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε, 10 χρόνια μετά, την πρόθεση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει δανεικό σε άλλη ομάδα, εξέλιξη που απέτρεψε... ο ίδιος με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

Ο Σέρβος γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια, μιλώντας στη "Novosti", αναφέρθηκε στην αρχική απόφαση των "ερυθρολεύκων" το 2009, τονίζοντας την επίδραση που είχε η εθνική Σερβίας, τόσο στην αλλαγή της όσο και σε ολόκληρη την καριέρα του.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ήταν σειρά του ίδιου του Σέρβου γκαρντ να μιλήσει για τον εαυτό του. Με δηλώσεις του σε σερβικό Μέσο, αποκάλυψε: "Σε προσωπικό επίπεδο, η Εθνική Σερβίας με έχει βοηθήσει πολύ. Θυμάμαι το 2009, για παράδειγμα, όπου ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Νωρίτερα, στον Ολυμπιακό ήθελαν να με δώσουν σε μία άλλη ομάδα, μία ελληνική ομάδα, αλλά όταν επέστρεψα από τη διοργάνωση τα πράγματα ήταν αλλιώς και είχα έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Ήταν μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν η εθνική ομάδα, όλα θα είχαν εξελιχθεί σε διαφορετική κατεύθυνση".

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ