ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρομερή ατάκα του Ίβκοβιτς για τον Τεόντοσιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς εξήγησε τον λόγο που ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έπαιξε το μπάσκετ που μπορούσε στον Ολυμπιακό, ξεστομίζοντας μία φοβερή ατάκα για τον Σέρβο γκαρντ.

Στα τέσσερα χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό (2007-2011), ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν πλησίασε το "πικ" του παιχνιδιού του, αυτό δηλαδή που "βρήκε" αργότερα στην ΤΣΣΚΑ. Ο λόγος που συνέβη αυτό; Σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τη συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό Μ.Μ.Ε. ήταν θέμα... ανατομίας.

" Ο Γιαννάκης δεν ήθελε να χρησιμοποιεί τον Τεόντοσιτς λόγω της αργής κίνησής του. Είπα τότε στους προέδρους του Ολυμπιακού ότι ο Τεό είναι αργός επειδή έχει τεράστιες... μπάλες και δεν μπορεί να τις μετακινεί όπως πρέπει από τη μία πλευρά στην άλλη", λέει στο video ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού!


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ