ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λάρι Μπράουν αποχωρεί από την Τορίνο

Former Kansas coach Larry Brown frowns during the first half of an NCAA college basketball game against Iowa State in Lawrence, Kan., Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Orlin Wagner)
Former Kansas coach Larry Brown frowns during the first half of an NCAA college basketball game against Iowa State in Lawrence, Kan., Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Orlin Wagner) AP

Με την ταμπέλα του αποτυχημένου αποχωρεί από την Ιταλία και την Τορίνο ο Λάρι Μπράουν, καθώς οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Λίγους μήνες κράτησε, τελικά, ο "γάμος" της Τορίνο με τον Λάρι Μπράουν καθώς μετά την ήττα από την Αβελίνο για τη 12η αγωνιστική της ιταλικής Λίγκας, οι παράγοντες της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον 78χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα με το Sportando, αντικαταστάτης του θα είναι ο Πάολο Γκαλμπιάτι, ο άμεσος συνεργάτης του δηλαδή, που θα προσπαθήσει να αντιστρέψει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Με τον Μπράουν στο τιμόνι της η Τορίνο είχε 0-10 στο EuroCup και 4-8 στο ιταλικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ της έχει καλούς παίκτες όπως ο Βίκτορ Ραντ, ο Τζέιμς-Μάικλ ΜάκΑντου, ο Κάρλος Ντελφίνο, ο Τζαμίλ Γουίλσον, ο Τόνι Καρ και ο Ταϊσόν Τέιλορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ