ΜΠΑΣΚΕΤ

Βιλερμπάν: Κοντά στον Αζινσά με... φόντο την EuroLeague

Βιλερμπάν: Κοντά στον Αζινσά με... φόντο την EuroLeague
AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Ο Αλέξις Αζινσά αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από το NBA και η Βιλερμπάν προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Έπειτα από μία εφταετία στο NBA o Αζινσά ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Ευρώπη με πιθανότερο προορισμό του τη Βιλερμπάν. Η επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, αν πράγματι υλοποιηθεί, μόνο τυχαία δεν φαίνεται ότι είναι.

Η γαλλική ομάδα θα αγωνίζεται από τη σεζόν 2019/20 στην EuroLeague, καθώς έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης. Ενδεχομένως, η συμμετοχή της στη EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου να αποτελέσει πόλο έλξης για τον Γάλλο ψηλό.

Κατά την παραμονή του στο NBA, ο 30χρονος σέντερ φόρεσε τις φανέλες των Χόρνετς, Μάβερικς, Ράπτορς και Πέλικανς, χωρίς όμως να θέλξει με την απόδοσή του. Οι 5,3 πόντοι και τα 3,9 ριμπάουντ που έχει να παρουσιάσει ως μέσο όρο, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Η επιστροφή του Αζινσά στην Ευρώπη κρίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, αν βέβαια θέλει και ο ίδιος να συμμαζέψει την καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Matthew Hinton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ