ΜΠΑΣΚΕΤ

Θα περιμένει Τόμας, αναμονή για Στάνταμαϊρ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ

Oklahoma's TaShawn Thomas (35) looks up during the second half of the team's regional semifinal against Michigan State in the NCAA men's college basketball tournament Friday, March 27, 2015, in Syracuse, N.Y. Michigan State won 62-58. (AP Photo/Seth Wenig)
AP Photo/Seth Wenig AP PHOTO/SETH WENIG

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις της τον Τασόν Τόμας παρά την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένης ουσίας, ενώ παραμένει στο... σκοτάδι στην υπόθεση του Στάνταμαϊρ.

Ο Τασόν Τόμας θα αγωνιστεί τελικά με την φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ τη σεζόν 2018/19. Απλώς θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και θα λήξει ο τρίμηνος αποκλεισμος που του επιβλήθηκε .

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League είχε την δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο του νεοαποκτηθέντα Αμερικανού φόργουορντ, ωστόσο τελικά αποφάσισε να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Το μόνο πλέον που μένει να φανεί είναι αν θα μπορεί να προπονείται με την ομάδα στο διάστημα της απουσίας του ή θα χρειαστεί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ βρίσκονται ακόμα στο... σκοτάδι στην υπόθεση του Αμάρε Στάνταμαϊρ. Κι αυτό γιατί μετά το φιάσκο που έγινε μετά την διάψευση για την απόκτησή του κανείς δεν ξέρει ακόμα αν ο άλλοτε ΝΒΑερ θα αγωνιστεί τελικά στην ομάδα, η οποία έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που ο Στάνταμαϊρ δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ