ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποινή-χάδι σε Χόουελ και Τόμας στο Ισραήλ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ρίτσαρντ Χόουελ και ΤαΣόν Τόμας τιμωρήθηκαν μόλις με 3 μήνες αποκλεισμό από την επιτροπή αντιτόπινγκ του Ισραήλ.

Στα... μαλακά έπεσαν οι Ρίτσαρντ Χόουελ και Τασόν Τόμας. Οι δύο παίκτες είχαν βρεθεί θετικοί θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ (κάνναβη) κατά την διάρκεια των playoffs του πρωταθλήματος του Ισραήλ και περίμεναν την ποινή τους, η οποία τελικά ήταν η... μικρότερη δυνατή.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φήμες που ανέφεραν ότι ίσως δεχόντουσαν μέχρι και τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους, τα ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρουν η επιτροπή αντιντόπινγκ αποφάσισε να τους τιμωρήσει μόλις με 3 μήνες αποκλεισμό.

Το καλύτερο της υπόθεσης για τους δύο παίκτες μάλιστα είναι ότι ήδη έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν στα παρκέ περίπου στα τέλη Οκτωβρίου!

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι στιγμής ο Χόουελ - ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ - δεν έχει ομάδα, ενώ ο Τόμας αποχώρησε από την Χάποελ Χολόν και συμφώνησε με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η μεταγραφή του δεύτερου ωστόσο είχε ανακοινωθεί πριν γίνει γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, οπότε ακόμα δεν είναι γνωστό πώς θα διαχειριστεί την υπόθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ