ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιάσκο με την ανακοίνωση της Χαπόελ Ιερουσαλήμ για Στάνταμαϊρ

Former NBA basketball player Amar'e Stoudemire, left, greets Miami Heat's Justise Winslow (20) during the first half of an NBA basketball game between the Miami Heat and Phoenix Suns, Monday, March 5, 2018, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Former NBA basketball player Amar'e Stoudemire, left, greets Miami Heat's Justise Winslow (20) during the first half of an NBA basketball game between the Miami Heat and Phoenix Suns, Monday, March 5, 2018, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ έσπευσε να διαψεύσει πως έχει υπογράψει με τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ, με την ισραηλινή ομάδα να απολογείται δημόσια και να "κατεβάζει" από παντού την ανακοίνωση της απόκτησής του!

Οι χειρισμοί της Χαπόελ Ιερουσαλήμ στο θέμα του Αμάρε Στάνταμαϊρ αποδείχθηκαν ερασιτεχνικοί -το λιγότερο. Λίγες ώρες αφότου η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 35χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο ίδιος αντέδρασε δημόσια για το γεγονός. Πολύ απλά γιατί θέλησε να διαψεύσει την ανακοίνωση και να εξηγήσει πως δεν υπάρχουν υπογραφές.

Η ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτό που -φαίνεται να- συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφορά σε συμφωνία για... πιθανότητα συνεργασίας, αν ο παίκτης δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Κάτι που αποτελεί την προτεραιότητά του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κάπως έτσι, ο Αμάρε Στάνταμαϊρ απάντησε στο post της Χαπόελ Ιερουσαλήμ πως "όλα αυτά είναι ψέματα, δεν είναι αλήθεια". Για να ακολουθήσει η νέα ανακοίνωση των "κόκκινων", μέσω της οποίας θέλησαν να απολογηθούν σε όλους για το λάθος που έκαναν.

" Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις με τον Αμάρε τον τελευταίο καιρό. Την προηγούμενη εβδομάδα, απάντησε στη διοίκηση πως εφόσον δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ, θα παίξει για τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι αυτό βγήκε η ανακοίνωση από μέρους μας. Αν ο Αμάρε πληγώθηκε από αυτό, θέλουμε να απολογηθούμε και να πούμε ότι θα είναι σίγουρα μαζί μας, αν δεν παίξει στο ΝΒΑ", αναφέρει η ανακοίνωση συγγνώμης των "κόκκινων".

AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ