EUROLEAGUE

Βουντού-βουντού και πράσινη μαγεία!

Βουντού-βουντού και πράσινη μαγεία!

Ο "πράσινος Πέτρος" έκανε τις πρώτες βόλτες του στη Βαρκελώνη, διαπίστωσε ότι οι οπαδοί της Μακάμπι είναι περισσότεροι, κάνει όμως ήδη γαργάρες γιατί το βράδυ στο Παλαού Σαν Τζόρντι έχει... μόνο φωνή!

Οι οπαδοί της Μακάμπι είναι περισσότεροι και η Βαρκελώνη πιο όμορφη από ποτέ. Πήγα στην "Αγία Οικογένεια" του Γκαουντί και το απόγευμα θα είμαι στο πλευρό της πιο ωραίας οικογένειας του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Ωραία η Βαρκελώνη , ωραίες οι βόλτες μέχρι αργά το βράδυ στη Rambla, ωραία η Barceloneta και ακόμη πιο ωραία η «Sagrada Familia» ή αλλιώς η «Αγία Οικογένεια» του Γκαουντί που ξεκίνησε να χτίζεται το 1881 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026 και έχει ο Θεός.

Παρόλα αυτά οι ώρες δεν περνάνε με τίποτα ώστε να έρθει η στιγμή που θα φύγουμε για το γήπεδο και ο ημιτελικός με τη Σιένα να είναι προ των πυλών. Άλλωστε περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για αυτό ήρθαμε στην Ισπανία αρχικά έχοντας το μυαλό μας στον ημιτελικό, όπως ο Ζοτς και οι παίκτες του, και όχι για να κάνουμε βόλτες στη πανέμορφη Βαρκελώνη ( ειδικά αν έχουμε σύμμαχο τον καιρό).

Κατά τις οποίες βέβαια αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αναλογία οπαδών του Τριφυλλιού με των αντίστοιχων της Μακάμπι είναι 2 προς 4 καθώς οι «κίτρινοι» είναι διπλάσιοι.

Αυτό όμως φυσικά και δεν αναμένεται να επηρεάσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται από τις προηγούμενες μέρες στην Βαρκελώνη καθώς και τους 360 φίλους του «Ενιαίου Φορέα» που θα έρθουν σήμερα αλλά και τους υπόλοιπους πράσινους.

Η μάχη της εξέδρας είναι σίγουρο ότι θα κερδηθεί όσο και αν είναι οι οπαδοί της Μακάμπι. Άλλωστε και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις και πάλι κανείς αντίπαλος οπαδός δεν είχε την φωνή, τη δυναμική και τον παλμό της εξέδρας του Παναθηναϊκού.

Και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα το απόγευμα αρχικά κόντρα στους Ιταλούς της Σιένα και εν συνεχεία με τους οπαδούς της Ρέαλ ή της Μακάμπι.

Τα γούρια πάντως καλά κρατάνε καθώς στο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη δεν ήμουν μόνο εγώ που είχα βρεθεί και στο Βερολίνο αλλά τουλάχιστον τριάντα ακόμη φίλαθλοι της ομάδας μας μικροί και μεγάλοι οι οποίοι ήθελαν να είναι και αυτοί παρόντες στο δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο.

Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ώρα και ένα πολύ παλιό και αγαπημένο σύνθημα. να γίνει πράξη και να αποτελέσει το χιτ του Final-4 του 2011. Όλοι φυσικά το θυμούνται « Βουντού, βουντού, βουντού, βουντού και πράσινη μαγεία. το Κύπελλο θα φέρουμε από την Ισπανία».

ΥΓ: Η "Sagrada Familia" δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Είναι ένα αριστουργηματικό ημιτελές έργο του Γκαουντί. Σε μια ...υπερβατική σύγκριση, ο δημιουργός "Ζοτς" και οι παίκτες του, δεν πρόκειται να αφήσουν στη μέση το θαύμα που ξεκίνησαν βγάζοντας νοκ-άουτ την Μπαρτσελόνα!


Πέτρος

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ