EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Αναμφίβολα ηγέτης ο Σπανούλης"

Πιανιτζάνι: "Αναμφίβολα ηγέτης ο Σπανούλης"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι δήλωσε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο προπονητής της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση των πρωταθλητών Ιταλίας, με τον Ολυμπιακό.

" Σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης όλες οι ομάδες έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να κερδίσουν οπουδήποτε. Είδαμε και πέρυσι ότι πέρασαν στο φάιναλ-φορ τρεις ομάδες που δεν είχαν το πλεονέκτημα έδρας", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Ιταλών και πρόσθεσε:

" Θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή, σε κάθε δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, καθώς και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Ξέρουμε καλά πως η αδράνεια μπορεί να στοιχίσει σε αυτή τη σειρά και να αλλάξει τα πάντα σε ένα λεπτό. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση. Αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για να φτάσουμε στη νίκη".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Ο Σπανούλης είναι αναμφίβολα ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Ένας εξαιρετικός παίκτης με μεγάλη εμπειρία, που έχει για περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας. Όμως δεν είναι μόνος αυτός, καθώς υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες με ρόλους, οι οποίοι αξιοποιούνται μέσα από το ομαδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να προσέξουμε και τους υπόλοιπους εξίσου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ