EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Έχασα μέλος της οικογένειας μου"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ μέσα από το Sport24.gr αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο και θυμάται την χαρακτηριστική ατάκα του.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα θρηνούν για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου . Ιδιαίτερα βέβαια, όσοι συνεργάστηκαν μαζί του κι ένιωσαν το πάθος που είχε για τον Παναθηναϊκό . Ένας εξ' αυτών, ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr, αποχαιρετώντας τον Θανάση Γιαννάκοπουλο και μοιράστηκε μαζί μας την ατάκα που του είχε όταν ήταν τεχνικός του "τριφυλλιού", υπογραμμίζοντας βέβαια, πώς τον αγάπησε σαν να ήταν μέλος της οικογένειας του.

" Σήμερα έμαθα τα άσχημα νέα. Νιώθω σαν να χάνω μέλος της οικογένειάς μου. Τι να πω; Πραγματικά άσχημα νέα αυτά που μου είπαν. Ο κ. Θανάσης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας πραγματικός κύριος που αγαπούσε όσο τίποτε άλλο τον Παναθηναϊκό" σχολίασε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: "Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για εκείνον είναι πώς από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, από την πρώτη μας επαφή κιόλας, κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια όσα είχα ακούσει για εκείνον".

Όσο για τα λόγια που του έκαναν εντύπωση και δεν θα ξεχάσει ποτέ είπε: " Θυμάμαι ακόμα, μια ατάκα του, αυτή που μου έχει μείνει χαραγμένη και δεν θα ξεχάσω ποτέ μου. Μου είχε πει «Τσάβι, σ ευχαριστώ για όσα κανείς για τον Παναθηναϊκό. Σε αγαπάω, σε αγαπάμε όλοι μας». Αυτή η αγάπη ήταν ανιδιοτελής. Κι εγώ τον αγάπησα, όπως όλη την οικογένεια του και τον Παναθηναϊκό. Νιώθω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ