ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου
EUROKINISSI

Από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, το ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, φορείς του ελληνικού μπάσκετ και σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου βύθισε στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο εμβληματικός παράγοντας βοήθησε όσο λίγοι στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα και το γεγονός ότι φορείς του μπάσκετ αλλά και πλήθος συλλόγων (συμπεριλαμβανομένων και των 13 ομάδων της Basket League) εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους δείχνει σίγουρα το μέγεθός του.

Το ελληνικό μπάσκετ εξέφρασε τον θρήνο του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου μέσω ανακοινώσεων, οι οποίες και παρατίθενται:

ΕΟΚ

"Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΕΣΑΚΕ

" Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

ΠΣΑΚ

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το ελληνικό μπασκετ, η ελληνική κοινωνία, "έχασε" έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος προσέφερε παρά πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Έναν άνθρωπο αγνό, ο οποίος μας έμαθε τι θα πει αγάπη!

Το κενό που αφήνει μπορεί να είναι τεράστιο, όμως η κληρονομιά, ακόμη μεγαλύτερη...

Καλό δρόμο, σας ευχαριστούμε για όλα..."

ΣΕΠΚ

"Ο ΣΕΠΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και κατ' επέκταση στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και σύσσωμου του ελληνικού αθλητισμού. Η είδηση του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου προκαλεί θρήνο στην οικογένεια του. Μόνο που όταν αναφερόμαστε στον συγκεκριμένο άνθρωπο η έννοια της οικογένειας δεν περιορίζεται μόνο στους φυσικούς του συγγενείς.

"Οικογένεια" για τον Θανάση Γιαννακόπουλο θεωρείται ακόμη ο Παναθηναϊκός, το ελληνικό μπάσκετ και σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός, διότι επί δεκαετίες αποτέλεσε έναν παράγοντα με μεράκι και όραμα, παίζοντας παράλληλα το ρόλο μιας πατρικής φιγούρας χάρις στην στάση, την προσωπικότητα και την αμεσότητα του".

Ολυμπιακός

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του".

AEK

" Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος".

ΠΑΟΚ

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καλό ταξίδι…"

Περιστέρι

" H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός.

Καλό ταξίδι…"

Προμηθέας

" Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Γιαννακόπουλου, αλλά και την οικογένεια του Παναθηναϊκού (την οποία υπηρέτησε ως παράγοντας με ειλικρινή αφοσίωση και βαθιά αγάπη) για την βαριά απώλειά τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει".

Ηφαιστος Λήμνου

"Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού.

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού και από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της χώρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Πανιώνιος

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και συλλυπάται τους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανήκε στην γενιά των παραγόντων του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού που κέρδισαν την αναγνώριση και τον σεβασμό των αντιπάλων τους για την αγάπη και το πάθος, με τα οποία υπηρέτησαν τον αγαπημένο σύλλογο τους, επί σειρά δεκαετιών και υπερβαίνοντας διαχρονικές αντιπαραθέσεις.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Λαύριο

"O Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ Λαύριο Αegean Cargo εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένεια και τους οικείους του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου ενός σπουδαίου παράγοντα, ενός σπουδαίου ανθρώπου με μεγάλη προσφορά όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε ολόκληρο τον Αθλητισμό.

Κύμη

"Σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης για τον ελληνικό μπάσκετ.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους κορυφαίους ιστορικά παράγοντες του χώρου, έχοντας αναμφισβήτητα ανεκτίμητη συνεισφορά στον αθλητισμό της χώρας μας. Ο εκλιπών έχαιρε καθολικής εκτίμησης, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε με πάθος την ομάδα του και αντιμετώπιζε πάντοτε με ευπρέπεια και ευγένεια φίλους και αντιπάλους.

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, ο πρόεδρος της κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και όλη η οικογένεια Θεοδώρου με αίσθημα βαθιάς οδύνης αποχαιρετούν έναν πολύ καλό φίλο και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Καλό ταξίδι!"

Χολαργός

"Η ΚΑΕ Χολαργός και η ΑΕ Χολαργού εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Πρόκειται για έναν παράγοντα που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ.

Η οικογένεια του Χολαργού εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του".

Ρέθυμνο

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την τεράστια απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί και ταυτόχρονα γίνεται φτωχότερο στο άκουσμα του θανάτου του εμβληματικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο αυθορμητισμός του και ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του τον έκανε αγαπητό σε όλους μας, ενώ η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα στην ιστορία.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του"

Κολοσσός Ροδου

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η Ελλάδα σήμερα έγινε φτωχότερη, τόσο στο επιχειρείν, όσο και στον αθλητισμό.

Ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος με την πολύχρονη προσφορά του θα μείνει στη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ ως ένας από τους καλύτερους παράγοντες και θα είναι παράδειγμα για τις γενιές που θα ακολουθήσουν".

Αρης

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ