EUROLEAGUE

Νυν και πρώην "πράσινοι" παίκτες αποχαιρετούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Νυν και πρώην "πράσινοι" παίκτες αποχαιρετούν τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Τζέιμς Γκιστ, ο Νικ Καλάθης και άλλοι νυν και πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού ανάρτησαν μηνύματα στα social media, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου συγκλόνισε παλιούς και νυν παίκτες του Παναθηναϊκού . Κάποιοι εξ αυτών ανάρτησαν μηνύματα στα social media, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, που μαζί με τον αδερφό του, Παύλο, ανέβασαν τους "πράσινους" στην κορυφή της Ευρώπης.

" Σε ευχαριστώ για όλα. Αναπαύσου εν ειρήνη", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Νικ Καλάθης, ενώ ο Τζέιμς Γκιστ έγραψε ότι οι " θρύλοι ζουν για πάντα. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός". Ο Γιώργος Παπαγιάννης, έγραψε από τη μεριά του: " Ευχαριστούμε για όλα", ενώ ο Νίκος Παππάς έγραψε στο δικό του μήνυμα: " Καλό σου ταξίδι τεράστιε".

Με δύο χέρια ενωμένα στην στάση της προσευχής και μία φωτογραφία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο αποχαιρέτησε ο Μάικ Τζέιμς τον ιστορικό διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

" Η οικογένειά μου κι εγώ στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλη μία ψυχή που έδωσε τα πάντα στον σύλλογο", έγραψε από τη μεριά του ο Κέι Σι Ρίβερς.

Δείτε τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael James (@mrnatural_05) στις


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ