EUROLEAGUE

Νάχμπαρ: "Αποφύγαμε τα προβλήματα για τους παίκτες"

Νάχμπαρ: "Αποφύγαμε τα προβλήματα για τους παίκτες"

Ο managing director της ELPA, Μπόστιαν Νάχμπαρ, αναφέρθηκε στη συμφωνία με την Euroleague, δίνοντας και το στίγμα του για τη συνέχιση της διοργάνωσης.

Συνέντευξη στο Sportando παραχώρησε ο managing director της ELPA, Μπόστιαν Νάχμπαρ, ο οποίος σχολίασε τη συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή αναφορικά με τους μισθούς των παικτών, ενώ παράλληλα έθεσε και τους όρους για την επιστροφή στη δράση.

"Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν καθόλου εύκολες. Όλοι καταλαβαίνουμε τα οικονομικά προβλήματα των συλλόγων, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θέλαμε για τους παίκτες μια δίκαιη συμφωνία. Καταφέραμε να αποφύγαμε τα πολλά προβλήματα για τους παίκτες. Τώρα γνωρίζουν ακριβώς το ποσοστό του μισθού που θα λάβουν και κάτω από ποιες συνθήκες" επισήμανε ο παλαίμαχος Σλοβένος φόργουορντ και πρόσθεσε:

"Αρκετοί παίκτες δεν είχαν καμία επικοινωνία με τις ομάδες τους από τις 12 Μαρτίου. Αν κάποιος παίκτης δεν δεχτεί την τροποποίηση του συμβολαίου του με βάση την συμφωνία της Euroleague με την ELPA, τότε θα είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε ατομική, ξεχωριστή συμφωνία με την ομάδα του".

Όσο για τη συνέχισε τη σεζόν, αλλά και την προετοιμασία για την επόμενη περίοδο ξεκαθάρισε: "Η Euroleague θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους και το ρίσκο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε όλα τα επίπεδα, με βάση τα πρωτόκολλα υγείας. Αν δεν παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει ξανά η σεζόν. Εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι οι παίκτες θα ξεκουραστούν το καλοκαίρι όσο βεβαίως το επιτρέπουν οι συνθήκες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ