EUROLEAGUE

EuroLeague: Τα βλέμματα στη Μαδρίτη για το Ρεάλ - Μακάμπι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 2ος γύρος της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (3/1) με 4 αγώνες, με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ και τη Μακάμπι να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας.

Ο 2ος γύρος της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (3/1), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 4 παιχνίδια, αλλά όχι αγώνα ελληνικής ομάδας, αφού οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι αύριο (4/1).

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (ή αλλιώς 1ης του 2ου γύρου) λοιπόν, το παιχνίδι που ξεχωρίζει κυρίως λόγω ονομάτων των ομάδων είναι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ και τη Μακάμπι (21:45), με τους Μαδριλένους να θέλουν να διαφυλάξουν την έδρα τους κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Μπάγερν, η Αρμάνι Μιλάνο τη Μπουντούτσνοστ και η Γκραν Κανάρια την Χίμκι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Αναντολού Εφές - Χίμκι (19:30)

Αρμάνι Μιλάνο - Μπουντούτσνοστ (21:45)

Ρεάλ - Μακάμπι (21:45)

Γκραν Κανάρια - Χίμκι (22:30)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ