EUROLEAGUE

EuroLeague: "Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε καθημερινή βάση"

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague Basketball ενημέρωσε επίσημα πως γίνονται καθημερινές τηλεδιασκέψεις και συζητήσεις που αφορούν τόσο στο μέλλον της φετινής σεζόν, όσο και στον σχεδιασμό της επόμενης.

Την ώρα που όλοι βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης της τελικής απόφασης για το μέλλον της φετινής σεζόν, η EuroLeague Basketball έσπευσε να... θυμίσει σε όλους ότι συνεχίζονται οι καθημερινές διαβουλεύσεις μεταξύ των ομάδων - μελών και της διοργάνωσης. Έντεκα μέρες πριν ολοκληρωθεί το deadline που είχε οριστεί από τον Τζόρντι Μπερτομέου αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι για φέτος, η EuroLeague Basketball εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καθιστά σαφές πως όλες οι ομάδες - μέλη της διοργάνωσης συζητούν επί καθημερινής βάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η EuroLeague Basketball και οι σύλλογοι - μέλη της συνεχίζουν να εργάζονται σε καθημερινή βάση για να σχεδιάσουν όλα τα διαφορετικά σενάρια που είναι πιθανά τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά τη διακοπή της EuroLeague και του EuroCup, όπως επίσης για το πλαίσιο μελλοντικών βελτιώσεων των διοργανώσεών της. Από την στιγμή που αμφότερες οι διοργανώσεις διεκόπησαν λόγω του κορονοϊού, δημιουργήθηκε ατζέντα με τηλεφωνικές κλήσεις και τηλεδιασκέψεις για να μείνουν ενεργές όλες οι λειτουργίες της διοργάνωσης, παρά την έλλειψη αγώνων στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που πάρθηκαν είναι οι συχνές τηλεδιασκέψεις που αφορούν στη συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν τις ομάδες, αλλά και την ίδια τη διοργάνωση. Οι συναντήσεις έγιναν με την παρουσία των GMs και των Αθλητικών Διευθυντών όλων -και των δεκαοχτώ- ομάδων της EuroLeague. Το βασικό θέμα συζήτησης είναι η επιρροή του κορονοϊού στις διοργανώσεις και οι προετοιμασίες που είναι απαραίτητες για να ξεπεραστεί ο σκόπελος που προέκυψε από τη διακοπή, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και σχετικά με τους παίκτες, το καλεντάρι, τα εθνικά πρωταθλήματα και τους κανονισμούς για την αγωνιστική περίοδο του 2020/21".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ