EUROLEAGUE

EuroLeague: Μάχες σε ισπανικό έδαφος

EuroLeague: Μάχες σε ισπανικό έδαφος
EUROKINISSI

Η Μπασκόνια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα την Αναντολού Εφές, με τις σειρές στο 1-1 και τις δύο ισπανικές ομάδες να θέλουν να αποδείξουν ότι τα "διπλά" που πήραν στους δεύτερους αγώνες έχουν αξία.

Ωρα... Game 3 στην EuroLeague. Η Μπασκόνια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η Μπαρτσελόνα την Αναντολού Εφές (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), θέλοντας να δώσουν συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησαν στους δεύτερους αγώνες της σειράς με τα "διπλά" που πήραν η μεν πρώτη στη Μόσχα, η δε δεύτερη στην Κωνσταντινούπολη.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά, ιδιαίτερα για την Μπασκόνια, η οποία υποδέχεται μία πεισμωμένη ΤΣΣΚΑ, που σίγουρα θα θέλει να πάρει ξανά το πάνω χέρι στην σειρά.

Όσο για την Μπαρτσελόνα, ξέρει ότι η Αναντολού Εφές θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, αφού η μεταξύ τους σειρά είναι η μοναδική που έχει προσφέρει στον κόσμο δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο.

Όπως και να έχει, σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι πάρουν σήμερα (24/4) τη νίκη, τότε ξαφνικά η πίεση θα γιγαντωθεί για την ΤΣΣΚΑ και την Αναντολού Εφές, την ίδια στιγμή που ένα "διπλό" θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ