EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σε τιμωρήσει πολύ εύκολα"

Γιασικεβίτσιους: "Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να σε τιμωρήσει πολύ εύκολα"

Η Ζάλγκιρις παίζει για τη... ζωή της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (4/4, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στο δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην τελευταία "στροφή" της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Η Ζάλγκιρις αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης (4/4, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 30ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague θα εξαρτηθεί τόσο το μέλλον της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη διοργάνωση της τρέχουσας σεζόν, όσο κι εκείνο του Ολυμπιακού.

Ο "Σάρας" κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του για τη Μαδρίτη στάθηκε στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης τονίζοντας πως η Ζάλγκιρις πρέπει να βελτιώσει και άλλο την απόδοσή της για να πάρει τη νίκη.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία αντίπαλος του υψηλότερου επιπέδου. Μπορεί να σε τιμωρήσει πολύ γρήγορα. Η ικανότητά τους να τρέχουν σερί 8-0 ή 10-0 κρατά τα πόδια σου στο έδαφος. Μετά είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ό,τι παίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Οι αντίπαλοί μας μπορούν να σε τιμωρήσουν πολύ εύκολα", δήλωσε ο 43χρονος κόουτς της Ζάλγκιρις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ