EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ο Σιμόνοβιτς προετοιμάζεται για... προπονητής

Ερυθρός Αστέρας: Ο Σιμόνοβιτς προετοιμάζεται για... προπονητής
PHOTO CREDITS: CEDEVITA OLIMPIJA / JURIJ KODRUN

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς γύρισε στον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να τον βοηθήσει σε ABA Liga και EuroLeague. Παράλληλα όμως, θα ξεκινήσει να... προετοιμάζεται για μια θέση στο τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων.

Με ένα χρόνο καθυστέρηση, ο Μάρκο Σιμόνοβιτς θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί όσο με καμία άλλη στη διάρκεια της καριέρας του. Ο 34χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε σε Ζενίτ, Τσεντεβίτα Ολίμπια και Ουνικάχα Μάλαγα την τελευταία τριετία, πλέον όμως θα αγωνίζεται ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα, καταγράφοντας την τρίτη θητεία του με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Πέραν της όποιας αγωνιστικής προσφοράς πάντως, θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη μέρα του. Αυτή του προπονητή. " Η ιδέα ήταν να τον βοηθήσουμε και μια μέρα να γίνει προπονητής στον σύλλογο. Αυτή είναι η επιθυμία του και θα τον βοηθήσουμε γι αυτό. Η δουλειά του δεν θα έχει να κάνει μόνο με το γήπεδο, αλλά επίσης να συμβουλεύει τους συμπαίκτες του, βάσει όσων γνωρίζει και της εμπειρίας που διαθέτει. Να τους στηρίξει με κάθε τρόπο" ανέφερε επ' αυτού ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος ξέρει πως θα έχει πλέον στα αποδυτήρια έναν "δικό" του άνθρωπο.

Photo Credits: Cedevita Olimpija / Jurij Kodrun

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ