EUROLEAGUE

Σιμόνοβιτς: "Ο Τόμιτς χάλασε τη μεταγραφή μου στον Ερυθρό Αστέρα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα, η αρνητική εισήγηση του Μίλαν Τόμιτς αρκούσε όμως για να χαλάσει την επιστροφή στο Βελιγράδι.

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς γράφει τα τελευταία χιλιόμετρα της καριέρας του, αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο για να πει "αντίο" στα παρκέ. Ο 33χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε φέτος στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, πριν μετακομίσει στην Ουνικάχα Μάλαγα, αναμένοντας πλέον να μάθει αν θα επιστρέψει στην Ισπανία για το κλείσιμο της σεζόν στη Liga Endesa.

Πριν από αυτό όμως, βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή στον Ερυθρό Αστέρα, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε δύο διαφορετικές περιόδους (2012-'14 και 2015-'17). Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα, το περασμένο καλοκαίρι -κι αφού είχε λήξει το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης- είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, για να ξεκινήσει η τρίτη θητεία του σε αυτούς. Είχε δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς, η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ όμως, εξαιτίας του Μίλαν Τόμιτς.

" Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα με τον κ. Νεμπόισα Τσόβιτς σε όλα. Είχαμε συζητήσει για πολυετές συμβόλαιο προκειμένου να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα. Στο τέλος όμως αυτό δεν έγινε, γιατί επενέβη ο Μίλαν Τόμιτς. Ήταν αντίθετος στην επιστροφή μου και γι αυτό το θέμα "κόλλησε" εκεί. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Κάποιοι προπονητές σε θέλουν, κάποιοι άλλοι όχι. Πρέπει να το αποδεχθείς. Λυπάμαι που δεν γύρισα στην ομάδα, όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάω και ότι πάντα έδινα το 100% των δυνάμεών μου. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως στο μέλλον να εμφανιστεί πάλι η ευκαιρία να ξαναπαίξω για τον Ερυθρό Αστέρα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Κι όταν αναφέρεται στο μέλλον, ενδεχομένως να έχει κάτι στο μυαλό του, δεδομένου ότι ο Μίλαν Τόμιτς δεν βρίσκεται πλέον στον πάγκο των ερυθρολεύκων του Βελιγραδίου.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ