EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απολογία του Σέρχιο Γιουλ για τον Νικ Καλάθη και τα χαρτονομίσματα

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Γιούλ εξήγησε τι ήθελε να πει στο τιτίβισμα για τον Νικ Καλάθη και την Μπαρτσελόνα, ζητώντας συγγνώμη για τον "θόρυβο" που προκάλεσε.

Η μεταγραφή του Νικ Καλάθη στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες. Ακόμη κι ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε την συγκεκριμένη κίνηση των μπλαουγκράνα, με τον τρόπο βέβαια που το έκανε να ξεσηκώνει αντιδράσεις. Το γεγονός πως έβαλε πακέτα με χαρτονομίσματα ως emoji, όταν έκανε retweet την είδηση της απόκτησης του 30χρονου γκαρντ από την Μπαρτσελόνα τον έβαλε πολύ γρήγορα στο στόχαστρο των φίλων, αλλά και των δημοσιογράφων των μπλαουγκράνα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απολογία του Σέρχιο Γιουλ για τον Νικ Καλάθη και τα χαρτονομίσματα

Γι αυτό, μια μέρα μετά έσπευσε να εξηγήσει τι εννοούσε, αλλά και τι σκεφτόταν την στιγμή του επίμαχου τιτιβίσματος.

" Δεν είπα ότι η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερα ή λιγότερα λεφτά (από τη Ρεάλ Μαδρίτης). Απλά εξέφρασα την απορία μου για την επένδυση που γίνεται τα δύο τελευταία χρόνια, τίποτα περισσότερο. Δεν είναι κριτική και σίγουρα είναι θετικό για το πρωτάθλημα, να βρίσκονται σε αυτό τόσα πολλά αστέρια. Συγγνώμη, αν προσέβαλα κάποιον" έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Γιούλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απολογία του Σέρχιο Γιουλ για τον Νικ Καλάθη και τα χαρτονομίσματα

Με την ελπίδα να... πείσει τους πλέον δύσπιστους και να πέσουν άμεσα οι τόνοι. Ουδέποτε άλλωστε στην καριέρα του έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ